Burgh-Haamstede 20 maart 2010

Vandaag staat de eerste wedstrijd van de Landelijke Jeugd competitie op de agenda.
Gisteren al aan gekomen in het mooie Zeeuwse land,net zoals het vorige jaar weer gezellig met een hele meute een riante villa geboekt, wat een eten hebben wij weer bij ons zeg, als dat allemaal op moet gaan wij zondag met zijn allen rollend het huisje uit!
Maar na een goede nachtrust met frisse moed opgestaan, een lekker ontbijtje genomen en maar richting parcours gegaan.
De ronde is helemaal anders dan het vorige jaar maar wel veel uitdagender en pittiger maar lijkt mij erg leuk om te biken dussssss................................wachten totdat ik aan de start kan verschijnen.
Het is eindelijk half twaalf, vanaf dit seizoen mogen wij 30 minuten gaan strijden maar heb dat het vorige jaar al diverse malen kunnen oefenen en gedaan dus dat zal geen probleem gaan worden, tja hoe ouder je wordt hoe langer de duur van een wedstrijd.
En daar is het startschot, ik kom gelijk goed weg en kom zo goed in de wedstrijd te liggen, lag gelijk als eerste van alle meiden en kon de strijd met de heren weer aan gaan.

Ben uiteindelijk als 5e totaal geëindigd en als 1e meisje dus mocht weer net zoals vorig jaar het hoogste podium betreden en weer met een mooi bossie voor wat gezelligheid in de villa op tafel en een beker het podium verlaten.


Enkele uurtjes later heerlijk met ons allen naar het strand gegaan en daarna konden wij lekker aanschuiven aan een gezellig aangekleede tafel want wij gingen typanjakiën of zoiets het lijkt in iedergeval op gourmetten maar was heel erg lekker en gezellig.
De zondagochtend een wat later ontbijtje met daarbij knakworsten dus noemen het maar een brunch die er ook weer goed in ging.
Na onze spullen te hebben gepakt nogmaals het strand opgezocht en daarna weer richting ons boshuissie gegaan.
Het was weer een heerlijk weekendje Zeeuwse kust en nu op naar de volgende wedstrijd en die is op 3 april a.s in Den Helder.



1 opmerking:

Anoniem zei

dat is op mijn verjaardag

xxx debby